Toiletwagen Huren

Toiletwagen huren

Wilt u een toiletwagen huren? Dan bent u bij Haku aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten toiletvoorzieningen, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden voor iedere gelegenheid. Denk daarbij aan toiletwagens, toilet units, VIP toiletwagens, toiletwagens zonder water aan of afvoer, etc. Wij kunnen u zelfs voorzien van een sanitaire oplossing als u niet beschikt over een water aan- of afvoer. De bijzonder praktische indeling en het verzorgde interieur van onze toiletvoorzieningen verzekeren u en de gebruikers van een optimaal comfort.

We bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Hierbij garanderen we steeds een uitstekende service. Onze chauffeurs leveren en plaatsen de wagens snel en professioneel. Tevens zijn er een aantal toiletwagens geschikt om zelf op te halen. Bekijk hieronder ons assortiment:

Veelgestelde vragen Toiletwagen huren

Wilt u een toiletwagen huren maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Hieronder geven we antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij of heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, we adviseren u graag zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

Wij hebben standaard toiletwagens, toiletunits voor zowel dames als heren als gemengd, luxe toiletwagens desgewenst met plasgoot of urinoirs, mindervalide toiletten, losse toiletcabines desgewenst op aanhanger, gehandicapten toiletcabines, plaszuilen en zelfs diverse uitvoeringen van luxe VIP toiletwagens. De keuze in mobiele wc’s is reuze en er zijn zelfs combinaties mogelijk met mobiele douches. Een aantal toiletwagens zijn geschikt om zelf op te halen. Welke oplossing het beste bij u past, ligt aan de situatie en het aantal gasten. Komt u er niet uit welke keuze de beste is voor u? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing op maat.

De huurprijs per WC-wagen varieert enorm. Het is sterk afhankelijk van de situatie, het aantal gasten dat gebruik maakt van de WC en hoe lang de WC blijft staan. De huurpijs van een losse WC unit verschilt uiteraard van de luxe VIP toiletwagens. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bij Haku kan iedereen een toiletwagen huren, of het nu 1 losse WC cabine is voor 1 dag voor particulieren of voor een zakelijk evenement. Of wellicht bent u aan het verbouwen en heeft u voor langere tijd een toiletcontainer nodig. Ook dat is bij Haku geen probleem, wij hebben voor iedere toilet unit vraag een passende oplossing.

Ja hoor, ook combi wagens voor zowel toilet als douche kunt u huren bij Haku. Neem gerust een kijkje bij een van onze combiwagens. Heeft u een renovatie toilet douche nodig, of een uitgebreid familiefeest bij u thuis? Onze combiwagens zijn voorzien van een toilet- en douche ruimte die van elkaar gescheiden zijn door een tussenwand, plus wastafels. De watertemperatuur van de mobiele douches is separaat te regelen. Uiteraard kunnen wij desgewenst dubbellaags toiletpapier en vloeibare handzeep leveren voor een totale ontzorging.  

De grootte van een toiletcontainer is sterk afhankelijk van de keuze die u maakt. Een losse mobiele toiletcabine heeft een afmeting van 120 x 120 cm, maar bij een toiletwagen met 12 toiletten moet je al gauw denken aan een lengte van 5 ½ meter. Het is maar net welke oplossing het beste bij uw vraagstuk past. Kijk daarom in ons assortiment wat de mogelijkheden zijn en bel ons bij twijfel gerust.

Een toiletwagen is voorzien van wielen en een toiletunit is meer een afzetcontainer. De toiletunits kunnen met een speciale wandelstok op een bestraatte ondergrond worden geplaatst. Op onverharde gronden is een heftruck nodig. Een aantal toiletwagens zijn geschikt om zelf op te halen.

Ja hoor, voor professionele feesten, evenementen en bruiloften kun je bij Haku verschillende luxe VIP toiletwagens huren. Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden.

Toiletwagen huren Vip toiletwagen 1800 Shire 800

Dat kan. In ons assortiment hebben wij self supporting toiletwagens, die je zonder water aan of afvoer kunt gebruiken. De luxe VIP toiletwagens zijn hier uitermate geschikt voor. Deze luxe toiletwagens beschikken over een grote watertank waardoor ze zichzelf in toe- en afvoer kunnen voorzien. De wagens hoeven alleen maar te worden aangesloten op elektra.

Op de plaats waar de toiletcontainer komt te staan, moet spoelwater aangevoerd kunnen worden. Toiletwagens werken op elektra en dienen te worden aangesloten op het waternet en op een afvoer. De toiletwagens van Haku worden standaard geleverd met 20m. elektra kabel, 25m. aanvoerslang en 10m. afvoerbuis. Uiteraard is het indien gewenst ook mogelijk in combinatie met een aansluiting op een afvoer, gebruik te maken van een septictank of vermaalpomp, om hiermee langere afstanden te overbruggen.

Uw partner in Service
Vraag uw offerte aan!