Mobiele badkamer huren

Mobiele badkamer huren

Een mobiele badkamer huren is dé oplossing bij uitstek om tijdens uw verbouwing toch te beschikken over een comfortabele sanitaire voorziening. Daarnaast zijn onze badkamer ideaal bij renovaties of andere evenementen. De ruimte is van alle gemakken voorzien om u al het nodige comfort te bieden. Want een verbouwing is al gedoe genoeg. Aarzel niet en huur bij Haku uw mobiele badkamer. Tegen zeer scherpe prijzen en wij leveren op iedere gewenste locatie!

Reserveer uw mobiele badkamer!

Wanneer u gaat verbouwen of renoveren is het wel zo fijn om niet te moeten inleveren op comfort. In dat geval biedt het huren van een mobiele badkamer de perfecte uitkomst. Bij Haku Verhuur bent u hiervoor aan het juiste adres. Een mobiele badkamerunit bestaat uit een douche, toilet, ruime wastafel en een afvalbakje. Ook is er de mogelijkheid om een wasmachine aan te sluiten. De mobiele badkamer is voorzien van een propaan geiser die voortdurend warm water levert. Daardoor kunt u altijd genieten van een warme douche. Bovendien regelt u zelfs eenvoudig de watertemperatuur dankzij de thermostaatkraan. Verder beschikt de badkamer over verlichting, verwarming en een lage instap.

Mobiele badkamer nodig?
Huur ‘m bij Haku Verhuur

Wilt u een tijdelijke badkamer huren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij Haku via onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het nummer 040 285 7302 of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen
Mobiele badkamer huren

Wilt u een tijdelijke badkamer of invalide badkamer huren maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Hieronder geven we antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij of heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, we adviseren u graag zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

De mobiele badkamer is een unit die bestaat uit een douche, een toilet, een ruime wastafel en een afvalbakje. Er is zelfs een mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine. Om u van een lekkere warme douche te kunnen voorzien, is de mobiele badkamer uitgerust met een propaan geiser. Deze levert continu warm water. Met behulp van de aanwezige thermostaatkraan kunt u zelf de watertemperatuur regelen. Verder is de mobiele badkamer voorzien van verlichting, verwarming en een comfortabele lage instap.

Mobiele badkamer huren Haku

Bij Haku staat een uitstekende kwaliteit en de beste service voorop. Dit bieden we aan tegen scherpe prijzen. De huurprijs van een mobiele badkamer is sterk afhankelijk van de situatie, het aantal gasten dat gebruik maakt van de mobiele badkamer hoe lang de tijdelijke badkamer wordt gehuurd. De huurprijs van een mobiele badkamer verschilt van de huur van een mindervalide badkamer. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bij Haku kan iedereen een tijdelijke mobiele badkamer of mindervalide badkamer huren. Of het nu een evenement, verbouwing of renovatie betreft, onze mobiele en mindervalide badkamers zijn voor veel doeleinden inzetbaar. Ga ook voor een comfortabele sanitaire voorziening voor uzelf of uw gasten. Onze badkamer units worden standaard geleverd met 20m. elektra kabel, 25m. aanvoerslang en maximaal 10m. afvoerbuis.

Bij Haku Verhuur denken we aan iedereen. Daarom hebben we speciaal een mindervalide badkamer ontwikkeld die voldoet aan de vereiste normen. De badkamer biedt voldoende ruimte en is via een handige oprijplaat toegankelijk met een rolstoel of ander hulpmiddel. In deze unit staat een douche, toilet en een badkamer. De wc is uitgerust met een steunbeugel en de douche heeft voldoende plaats om te draaien met een rolstoel. Net zoals de standaard badkamer beschikt onze mindervalide badkamer over een propaan geiser, zodat er continu warm water is. Ook hier is een thermostaatkraan aanwezig om de temperatuur van het water makkelijk te regelen.

Mindervalide badkamer huren Haku

Bij het huren van een mobiele badkamer gebeurt de levering en plaatsing op een snelle, professionele manier door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om deze zelf bij ons af te halen. Wij installeren de unit op een vlakke en verharde ondergrond. Om de mobiele badkamer aan te sluiten zijn elektra en een toe- en afvoer van water benodigd. De kabels die we hiervoor gebruiken worden standaard meegeleverd.

Uw partner in Service
Vraag uw offerte aan!