Mobiele douchecabine huren

Mobiele douchecabine huren

Wilt u een mobiele douchecabine huren voor uw verbouwing, evenement of familie feest? Ongeacht voor welke gelegenheid, wij bieden de verhuur van diverse soorten douchevoorzieningen. Wij hebben een passende mobiele douche voor u en leveren op iedere gewenste locatie. Van douchewagens tot douche units en van douchecabines tot mobiele badkamers, Haku heeft het allemaal! U kunt bijvoorbeeld ook tijdens uw verbouwing genieten van een heerlijke douche.

Douchewagen huren?

Haku verhuurt diverse douchevoorzieningen. De bijzonder praktische indeling en het verzorgde interieur van onze douchevoorzieningen verzekeren u en de gebruikers van een optimaal comfort. Wij verhuren onder meer douchewagens, douche-units en douchecabines. Welke het meest geschikt is voor u hangt af van het aantal personen dat er gebruik van gaat maken. Tevens hebben wij allerlei voorzieningen om te huren waarbij een douche en toilet aanwezig zijn.

Mobiele douche nodig? Contacteer Haku Verhuur

Bent u geïnteresseerd in het huren van een douche bij Haku Verhuur? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan via onze website. Daarnaast staan we voor u klaar met meer informatie en antwoorden op al uw vragen. Wij zijn bereikbaar via het nummer 040 285 7302 of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen
Mobiele douchecabine huren

Wilt u een mobiele douchecabine of douchewagen huren maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Hieronder geven we antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij of heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, we adviseren u graag zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

Bij Haku kunt u kiezen voor een losse douchecabine, een unit met 2, 4 of 10 douches of u kunt kiezen voor een combiwagen met 2×2 of 4×1 douches plus toilet. Welke oplossing het beste bij u past, ligt aan de situatie en het aantal gebruikers. Komt u er niet uit welke keuze de beste is voor u? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing op maat.

Mobiele douchecabine huren Haku

De huurprijs per douchewagen varieert enorm. Het is sterk afhankelijk van de situatie, het aantal gasten dat gebruik maakt van de mobiele douche en hoe lang de tijdelijke douchecabine blijft staan. De huurpijs van een losse eenpersoons douchecabine verschilt uiteraard van de douchwagen met 10 douches. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bij Haku kan iedereen een tijdelijke douche unit huren, of het nu 1 losse douche cabine is voor 1 dag voor particulieren of een grote (combi) douchewagen voor een zakelijk evenement. Of wellicht bent u aan het verbouwen en heeft u voor langere tijd een mobiele douche nodig. Ook dat is bij Haku geen probleem, onze douchecabines zijn inzetbaar voor alle mogelijke doeleinden. Onze douchecabines zijn enkel geschikt voor buitengebruik.

Ja hoor, ook combi wagens voor zowel toilet als douche kunt u huren bij Haku. Neem gerust een kijkje bij een van onze combiwagens. Heeft u een renovatie toilet douche nodig, of een uitgebreid familiefeest bij u thuis? Onze combiwagens zijn voorzien van een toilet- en douche ruimte die van elkaar gescheiden zijn door een tussenwand, plus wastafels. De watertemperatuur van de mobiele douches is separaat te regelen. Uiteraard kunnen wij desgewenst dubbellaags toiletpapier en vloeibare handzeep leveren voor een totale ontzorging.  

Een douchecabine is een afgesloten ruimte waarin u kunt douchen. Een tijdelijke douche kan op een wasmachine kraan worden aangesloten. De cabines zijn voorzien van verlichting en verwarming en de temperatuur van het water is individueel te regelen. Een douche-unit is een mobiele unit die geschikt is voor kleinere renovaties of evenementen. Vanwege de compacte bouw biedt het huren van deze douche veel mogelijkheden op het gebied van plaatsing en vervoer.

Een douchewagen is voorzien van wielen en een douche unit is meer een afzetcontainer. Bij Haku hebben we zowel douche-units met twee douches als met vier douches te huur. Met een handpalletwagen kan de unit geplaatst worden op een bestraten ondergrond. Op onverharde gronden is hiervoor een heftruck nodig.  

De huur van een tijdelijke douchewagen is afhankelijk van het aantal personen en welke uitvoering u kiest. Wij hebben losse douchecabines voor 1 persoon en (combi) douchewagens tot 10 douches. Weet u niet precies wat geschikt is voor uw situatie? Geen nood, neem gerust contact met ons op dan doen wij u een passende aanbieding.

Ja hoor, u kunt onze douchecabines snel huren. Onze chauffeurs leveren uw spoeddouche desgewenst zo snel mogelijk. Ook als uw verbouwing uitloopt, kunt u de mobiele douche langer huren.

Uw partner in Service
Vraag uw offerte aan!