+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Mindervalide Toilet - 1900

Dit is een unit die speciaal ontworpen en gebouwd is voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, volgens de daarvoor geldende normen.

De mindervalide toilet bestaat uit een toilet en een wastafel met zeepdispenser. Het toilet is voorzien van een steunbeugel en bij de ingang wordt een oprijplaat geplaatst zodat de unit gemakkelijk met bijvoorbeeld een rolstoel toegankelijk is.

De unit dient geplaatst te worden op een vlakke, verharde ondergrond. Voor de aansluiting van de mindervalide toilet unit zijn elektra, water toe- en afvoer benodigd.

Door de kleinere afmeting is het echter niet mogelijk om een septictank bij deze unit te plaatsen. Het gebruik van een vermaalpomp is wel mogelijk.

Levering en plaatsing van de unit gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de unit zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Deze unit wordt standaard geleverd met 20m. elektra kabel, 25m. aanvoerslang en 10m. afvoerbuis.

Technische gegevens

Aanvoer

Stroom
220v / 16A
Water
GEKA-koppeling

Afmeting

l x b x h (m)
2 x 2 x 2,30

Afvoer

Riool
Storz-koppeling 110mm

Gewicht

kg
800

Foto's

Mindervalide-Toilet-Foto1-groot>
Mindervalide-Toilet-Foto2-groot>

Plattegrond

/images/Mindervalide-Toilet-Plattegrond
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden