+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Toiletcabine

Een mobiele toiletcabine is ideaal tijdens een verbouwing of een evenement, maar ook voor bijvoorbeeld op de bouw. Hiermee kunt u een prima tijdelijke voorziening treffen.

Deze cabines zijn gemakkelijk te plaatsen en er hoeft verder niets aangesloten te worden. 
Echter dient de cabine op een vlakke ondergrond geplaatst te worden en op een afstand niet verder dan 5 meter van de service-auto.

Op aanvraag zijn er ook luxe toiletcabines beschikbaar, welke zijn uitgerust met een spoeling, een urinoir en een wastafel.

Let op: onze toiletcabines zijn alleen geschikt voor buitengebruik.

Technische gegevens

Afmeting

l x b x h (m)
120 x 120 x 235

Gewicht

kg
100

Foto's

DSC02691>
DSC02724>
DSC02713>
DSC02719>
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden