+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Waterbuffer met hydrofoorpomp (opvoerpomp)

Indien de waterdruk te laag is, meerdere wagens tegelijkertijd voorzien moeten worden vanuit een watertoevoer met te weinig capaciteit of wanneer een grotere afstand van watertoevoer moet worden overbrugd, kunt u gebruik maken van een extra waterbuffer.

Een tank heeft een inhoud van 1000 of 5000 liter en de mogelijkheid bestaat om meerdere tanks aan elkaar te koppelen, om zo de capaciteit nog verder te vergroten.

Onze waterbuffers worden standaard ongevuld geleverd, voorzien van 25 meter aanvoerslang. Per 25 meter extra zal een meerprijs in rekening worden gebracht.

Wanneer u meer dan 1 waterbuffer denkt nodig te hebben zoeken wij graag voor u een passende oplossing.

Technische gegevens

Aanvoer

Stroom
220v / 16A
Water
GEKA-koppeling

Foto's

Waterbuffer-Foto1-groot>
Waterbuffer-Foto2-groot>
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden