+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Wastafel / Wasbak

Om de hygiënische voorzieningen bij de toilet- en/of douchewagens uit te breiden, kunt u bij ons ook losse wastafels huren.

Uiteraard kunnen deze wastafels ook afzonderlijk worden ingezet op uw feest of evenement. Daarnaast dienen onze wastafels als prima tijdelijke sanitaire voorziening tijdens een verbouwing.

De wastafels die u bij ons huurt bestaan uit een RVS wastafel met aan beide zijden 4 koudwater kranen. Deze wastafel is volledig demontabel en dient te worden aangesloten op een water toe- en afvoer. 

Technische gegevens

Aanvoer

Water
GEKA-koppeling

Afmeting

l x b x h (m)
210 x 68 x 116

Afvoer

Riool
Geka

Foto's

DSC00167>
DSC00172>
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden