+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Septictank 400L

Een septictank wordt geplaatst wanneer er geen ruimte is om een normale afvoerbuis aan te sluiten of wanneer de afvoer naar het riool zich wat verder, maar nog binnen 25 meter, van de wagen bevindt.

Een septictank wordt aangesloten op de afvoer van de toiletwagen, waardoor de bezinkbare delen van de vloeistof worden gescheiden. De vloeistof kan verder door de afvoer richting het riool en de bezinkbare delen blijven in de septictank achter.

Wij beschikken over 2 verschillende formaten: 200 liter en 400 liter.
De tanks van 400 liter zijn speciaal voor de toiletwagens met 5, 9 en 12 toiletten, voor alle andere wagens worden de tanks van 200 liter gebruikt.

Bij verhuur voor langere periode zal de septictank wekelijks door onze chauffeur geledigd worden.

Onze septictanks zijn enkel als afvoer van en in combinatie met onze producten te verkrijgen en worden standaard geleverd met 25m. afvoerslang.

Technische gegevens

Afmeting

Gewicht
70 kg
l x b x h (cm)
120 x 100 x 50

Afvoer

Riool
Afvoerslang 28mm

Foto's

DSC02134>
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden