+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Kabelgoot

Om ook de omgeving rondom uw sanitaire voorziening zo veilig mogelijk te houden, bieden wij de mogelijkheid om een slangengoot bij te huren. Deze protectiegoot kan worden gebruikt op die plaatsen waar verkeer zoals voetgangers, fietsers en auto's passeren. De slangen vallen volledig weg in de speciale lege ruimte welke wordt afgesloten met een klep, waardoor niemand hinder ondervindt van de slangen en veilig kan passeren.

Technische gegevens

Afmeting

l x b x h (m)
0,9 x 0,4 x 01

Foto's

DSC02411>
DSC02414>
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden