+31 (0)40 - 285 73 02
Menu

Mindervalide Badkamer - 3000

Deze mindervalide badkamer is speciaal ontworpen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, volgens de daarvoor geldende normen.

De unit is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. Het toilet is voorzien van een steunbeugel en in het douchegedeelte is voldoende ruimte om met een rolstoel te draaien.

Tevens wordt bij de ingang een oprijplaat geplaatst zodat de unit gemakkelijk met een rolstoel toegankelijk is.

De unit dient geplaatst te worden op een vlakke, verharde ondergrond. Voor de aansluiting van deze mobiele badkamer zijn elektra, water toe- en afvoer benodigd.

Om u van een lekkere warme douche te kunnen voorzien, is de mindervalide badkamer uitgerust met een propaan geiser. Deze levert continu warm water. Met behulp van de aanwezige thermostaatkraan kunt u zelf de watertemperatuur regelen.

Door de kleinere afmeting is het echter niet mogelijk om een septictank bij deze unit te plaatsen. Het gebruik van een vermaalpomp is wel mogelijk.

Deze unit wordt standaard geleverd met 20m. elektra kabel, 25m. aanvoerslang en 10m. afvoerbuis.

Technische gegevens

Aanvoer

Stroom
220v / 16A
Water
GEKA-koppeling

Afmeting

Gewicht
900 kg
l x b x h (cm)
230 x 230 x 240

Afvoer

Riool
Storz-koppeling 110mm

Foto's

Mindervalide-Badkamer-Foto1-groot>
Mindervalide-Badkamer-Foto2-groot>
Mindervalide-Badkamer-Foto3-groot>

Plattegrond

/images/Mindervalide-Badkamer-Plattegrond
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide service
  • Geheel vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvende offerte aan

Beoordelingen van onze klanten

Verhuur.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals Haku. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Plaats of bekijk de Beoordelingen

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Om onze toilet- en douchegelegenheden legionella vrij te leveren worden deze gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten.

Bekijk hier ons legionella beheersplan.

Copyright 2022 © Haku - Algemene Voorwaarden